zulkifli's FotoPage


My name: zulkifli ishak
My Fotopage: http://zulkifliishak.fotopages.com/
About me:
From: Malaysia
Camera:
Canon
EOS-D30
Canon
Friends:
Ouled Kenitra
Latest entry:Berakhirnya Di Sini
Assalamualaikum, Setelah lebih 7 tahun berkarya di sini, saya dengan hati yang berat mengumumkan penamatan blog ini. Ini memandangkan saya sudah lama tidak aktif akibat lain-lain komitmen. Walaubagaimanapun saya masih terus menulis di blog baru iaitu http://lensahatikenitra.blogspot.com/. Semoga ketemu di sana. Wassalam Ouled Kenitra View this Fotopage entry
Ima Zam Designer
Latest entry:Long Leave..........
http://imazamdesigner.blogspot.com/(Ima Zam Blogspot) http://www.facebook.com/imazamdesigner(Ima Zam Facebook) selepas ini saya banyak update imej diblog diatas dan facebook sahaja...maaf kerana masa begitu terbatas untuk update semua kerja dalam satu masa View this Fotopage entry
ezzarel
Latest entry:Niamora
Hello,, I'm currently launching a new blog,, feel free to visit,, :-D :-D :-D We produces tailor-made shawl,, http://niamora.blogspot.com(NIAMORA) View this Fotopage entry
Model wearing a DF collections
Aidura Sofiee
Latest entry:ISHRAQ
View this Fotopage entry
azizul ishak
View this Fotopage entry
M Jeffri Razali
Ni satu lagi entry yang lama terbengkalai. Since tengah ada sedikit masa nak spare ni, uploadkan jugalah sebelum basi gambar ni. Rasanya tak payahlah nak cakap kat mana ni sebab mesti ramai yang tahu...:-d Hari ni tak de idea nak tulis apa lak. Minda tengah beku pulak. So just enjoy je lah pix ni. http://www.facebook.com/profile.php?id=1135622623() http://s06.flagcounter.com/more/GdN() View this Fotopage entry
muhammad shafie
Latest entry:reranting
ari ni hanya reranting yg menjadi taruhan aku kali ini. entah mengapa aku rasa reranting ini sangat bermakna bagiku..aku pun tak tau. smoga reranting ini menjadi satu ikatan yg kukuh diantara aku dan sahabat2 fotopages. View this Fotopage entry
suatu sinar
korok yang menggigit
Latest entry:Shot yang tertembak ..
Lokasi: Muzeum Peperangan Ho Chin Ming. Bila kamera ambo di arahkan kepada anak patong ini..muka manis dia berubah jadi masammm ... Ambo sangka anak patong . .rupa rupa nya bukang ... minta maaf yeer ... pasal ambo tak tahu ambo dah TERtembak 2-3 das.. bila di tangok tangok patong nih buat kali ke tiga dan keempat ..yeer lah walau pun dalam keadaan mareh marah tapi masih lagi maniss . hehehe ... View this Fotopage entry
badang perkasa
Konsert Untukmu Loloq Istana Budaya, Kuala Lumpur Pengarah Muzik Edi Marzuki, mengetuai Orkestra Badan Kesenian Angkatan Tentera & Istana Budaya Persembahan oleh Sifu Dato' M Nasir Persembahan oleh Ali XPDC Persembahan Ratu Rock - Ella Persembahan Oleh Papa Rock & Ratu Rock Tam Spider Ali XPDC Malam terakhir 'Konsert Untukmu Loloq', Istana Budaya, KL. View this Fotopage entry
Shah Kasahias
Latest entry:Join Us On Facebook.. Love U ols!... :)
Join Us On Facebook.. Love U ols!... :) Sebarang Tempahan/ pertanyaan sila hubungi: Jurufoto Perkahwinan Anda En Shah 0193300499 Email: Shahkasahias@gmail.com Facebook:http://www.facebook.com/pages/Shahkasahias-Photography/130169027004285 Facebook:http://www.facebook.com/pages/Shahkasahias-Photography/130169027004285 Facebook:http://www.facebook.com/pages/Shahkasahias-Photography/130169027004285 Facebook:http://www.facebook.com/pages/Shahkasahias-Photography/130169027004285 Facebook:http://ww... View this Fotopage entry
khoirul amal
Latest entry:Trip to kuching
Alhamdulillah.. sampai juga ke kuching.. lagi pict kat my schoepentoeter.wordpress.com :-) View this Fotopage entry
abby joe
Latest entry:barang antik
abby jumpe barang ni kat muzium :-D :-D :-D ni plak jumpe kat rumah member abby :-D :-D :-D bayar 1 juta baru boleh dapat LOL LOL LOL View this Fotopage entry
zaidi ahmad
Latest entry:Eyla & Din - Majlis Persandingan - Pulau Pinang
View this Fotopage entry
qu'est ce que je ferais sans toi?
alias samad
Latest entry:Raya 1430 Semanggol
Raya dah pun sebulan berlalu. Kebanyakan N3 kekawan dah pun tamat ceter raya. Cuma aku je terpinga-pinga mencari bahan apa nak di muatkan, Sebab bila di lihat komen kat N3 aku dah 3 kali Wak bagi komen, segan lak kan.. Cari punya cari , rupanya gambar raya masih banyak. Sekali ini gambar kat kampung aku sendiri di Semanggol. Suasana ini di ambil pada petang raya kedua, dlm kebanyakan adik2 dan kakak2 aku dah nak berkemas pulang. Cuma menunggu aku saja bila nak sampai. Hanya separuh malam je aku kat... View this Fotopage entry
tok wan membelah mulut cucu gan air zamzam
Meorjay Photography
Latest entry:Perkhidmatan Fotografi
------------- ------------- ------------- http://www.fotopages.com/cgi-bin/browse.pl?type=4() Kedudukan http://meorjay.fotopages.com pada 29 Oktober 2009 Ingin mengabadikan kenangan terindah anda? Perkahwinan, Pertunangan, Majlis Harijadi, Outdoor Photoshoot, Family Photoshoot, Kid Photoshoot, Events dan sebagainya. Saya menggunakan studio lighting untuk penggambaran di pelamin, dalam bilik dan acara memotong kek, juga di backdrop (atas permintaan). Jangan berlengah lagi, pastikan anda ... View this Fotopage entry
yaRt Pictures
Latest entry:Saya dah pindah :-)
Salam.... Saya dah berpindah ke http://yartie.com, dan entry2 baru akan dikemaskini di rumah baru saya. Walaupun belum complete sepenuhnya, diharap anda terus menyokong dan memberi komen2 yang membina untuk saya memajukan diri :-) View this Fotopage entry
mizan iskandar ahmad jadi
Latest entry:erkkk!!
erkkk!!! itu jer yg mampu hehehe LOL View this Fotopage entry
greyland shashin
Latest entry:green bug!
8-) View this Fotopage entry
ReActivate Zul
Latest entry:::: ReActivate Foto Blogspot :::
::: Askm sumer member FP & rakan2 yg melihat FP ini.. dimaklumkan bahawasanyer aku telah ::: berpindah ke lamanweb baru iaitu http://reactivatefoto.blogspot.com(http://reactivatefoto.blogspot.com). Sapa tak sedih ::: nak lepaskan ruangan yg penuh dgn nostalgia sejak 10 Disember 2005 lagi.. Alhamdulillah ::: drpd FP ini juga aku byk berkenal-kenalan dgn rakan taulan yg mempunyai minat yg sama.. ::: Sblm FP, aku mula berjinak-jinak dlm bidang blogging ini dgn MySpace, diikuti DeviantArt, ::: FotoPages, ... View this Fotopage entry
::: Torch Relay PJB 3

View this Fotopage entry
trisno fotogeraffi
View this Fotopage latest entry
KruMATRIC GROUP
Latest entry:album
View this Fotopage entry
mohd azhari azizan
Latest entry:MERDEKA
View this Fotopage entry
Patogen Photo
Latest entry:SAY NO TO YAHUDI!
View this Fotopage entry
Amir Ridhwan
Latest entry:fotopages- R.I.P.
I can still be found here: http://www.flickr.com/photos/labah-labah/ http://malaysiantrekker.wordpress.com/ View this Fotopage entry
aD and aPeX
Latest entry:pindah ~
assalamualaikum, kami dah pindah kat http://www.flickr.com/photos/memorabiliaz(sini) :obey: View this Fotopage entry
Nana Mansor
Latest entry:National Zoo with nieces
Not real ones, but stuffed toys at the souvenirs shop :-D View this Fotopage entry
nhalilah buari
Latest entry:umah baru..
kengkawan sume.. jemput la bertandang ke umah baru kami.. :-D http://journals-of-nhalilah.blogspot.com kat sini pun still akan update jika berkesempatan.. View this Fotopage entry
cak cicadalogy
Latest entry:pindah sudah..ehe.
saya sudah pindah. walau dimana jua saya berada, diharap sahabat2 semua terus menziarah, menyokong, mengutuk, mengomen, mengkritik..kerana tanpa anda..siapa lah sayep. sila ke http://encikcak.wordpress.com terima kaseh semua dan wassalam. - cak. currently rumah baru agak tak meriah sikit. will upgrade and renovate from time to time View this Fotopage entry
Fazira Faris
Latest entry:Public Lecture
Special Lecture : National Identity and Power Sharing by Y.A.Bhg Tun Dr.Mahathir bin Mohamad Chancellor, Universiti Teknologi PETRONAS Thursday . 16 OCTOBER 2008 . 9.30am . Chancellor Hall, UTP View this Fotopage entry
zah ira
Latest entry:salam...
thanks for viewing my page... & tq for all the comments... I'm now moving to >>> http://zahirastory.blogspot.com/(HERE) View this Fotopage entry
shahzura production
Latest entry:Pertunangan Zul & Yan || 4 Oktober 2008 || Kg. Anak Air, Kuantan
Assalamualaikum... Pada 4 Oktober bersamaan hari ke-4 kita beraya.. Pasangan Zul & Yan telah langsungkan majlis pertunangan mereka.. Hopely hubungan mereka berkekalan sehingga ke jinjang pelamin dan kekal sampai akhirat dalam alam perkahwinan nanti.. Untuk kawan-kawan...thanks jenguk kat fp saya... :-D :-D :-D Beberapa keping gambar untuk tatapan semua... View this Fotopage entry
fakirminds fakirminds
Latest entry:kad raya saya utk kwn2 kat fotopages....
kad raya dr abg meor.. kad raya dr pemancing ikan View this Fotopage entry
lei
Latest entry:PENGHIJRAHAN
assalamualaikum... buat client2, teman2 fp sekelian, sekali lagi penghijrahan berlaku dlm hidup ako...selepas ini tiada lagi entry2 baru di fotopages seekaishistudio ini..namun ako akan trus berkarya dalam seni foto dalam halaman yg baru... di > http://leiaziz.wordpress.com ribuan terima kasih pada sokongan n komen2 mmbina u all slama nih... hrp dpt la kita bersama2 lagi di rumah baru ako.... jemput datang semua..... salam... lei 6012 2410148 intai-intai photograper http://www.intai-in... View this Fotopage entry
Syakir Zainol
Latest entry:Selamat tinggal Fotopages...
Salam. Dengan ini saya mengisytiharkan syakirzainol.fotopages.com tidak lagi akan di-update berikutan langkah2 memboikot rejim Yahudi. Sekarang saya akan berkampung di http://syakirzainol.blogspot.com dengan wajah baru yg lebih ceria :D View this Fotopage entry
Aku tanda dulu budak ni besar nanti!!!
nor hazlan abu bakar
Latest entry:terbaru airil
View this Fotopage entry
zaiton yatim
Latest entry:Mengingat Mereka Yang Di Lupakan
Syukur Alhamdulillah kita dapat beraya dengang orang orang tersayang sambil menikmati juadah dan segala persiapan raya yang telah kita rancang dengan rapi..bertakbir di pagi raya dengan tenang dan aman. Bagaimana pula dengan saudara2 seagama dengan kita merayakan aidil fitri di tempat mereka. Dapat kah mereka berkumpul di masjid untuk mengerjakan solat sunat eid...gembira kah anak2 mereka seperti anak2 kita...berapa jenis makanan yang mereka hidangkan..berapa helai baju baru yang mereka sediakan..dapatk... View this Fotopage entry
muhammad fairuz
Latest entry:Attention please.......
Sorry guys... laman ni tidak akan diupdate lagi lps ni... sudah berpindah ke sini.. http://www.flickr.com/fairuz_frz View this Fotopage entry
cik ecah
Latest entry:seriuossaaa~
iye kawan-kawan..cik ecah tak men-men.. SERUIS cik ecah nak PENCEN..huhu.. jadi..dengan ini saye mengumumkan.. bahawasanya.. FP ini akan DITUTUP dengan RASMINYA pada 5.12.2008 :-D bersempena ngan bday cik ecah.. View this Fotopage entry
somchit pratchai
Latest entry:Laut China Selatan
View this Fotopage entry
FarEast Ismail
Latest entry:MAAF
MAAF SAYA PINTA DIATAS KESUSAHAN YANG SUDAH BERLAKU DAN BAKAL BERLAKU DIMASA HADAPAN ... MULAI SAAT INI, SAYA TERPAKSA MENUTUP FP ATAS SEBAB2 TETRENTU ... SALAH SATU MASALAH SAYA HADAPAI IALAH SAYA AMAT PAYAH UTK LOG IN KE AKAUN FP SAYA INI MALAH LEBIH TERUK LAGI SAYA X DPT LOG IN LANGSUNG ... KADANG KALA UTK SAVE SUMER KEJE2 SAYA, SAYA X DPT SAVE MALAH HILANG MCM TU JE ... SAYA X SALAH KAN PIHAK ADMIN FP ... MAAF PADA KAWAN2 YANG SELALU BERKUNJUNG N MELAWAT FP SAYA X SEBERAPA INI ... SEGALA DORONGAN DAN TU... View this Fotopage entry

© Pidgin Technologies Ltd. 2016